علائم ترس از صمیمیت در روابط
    
تعداد بازدید: 1990
         
دسته بندی : عمومی
    
تاریخ درج خبر : 1400/1/18

آیا پیدا کردن عشق و خوشبختی در راس اهداف شما می باشد؟

و روابط شخصی خود را کلید رسیدن به این هدف می دانید؟

تحقیقات نشان داده است تعیین کننده ترین عامل در خوشبختی یک شخص، کیفیت روابط وی می باشد.گاهی سالها برای یافتن جایی که قلب ما به انجا تعلق دارد تلاش می کنیم اما درست زمانی که به هدفمان نزدیک می شویم قبل از آنکه به نتیجه برسیم از ترس فرار میکنیم!

ترس از صمیمیت لزوما "نخواستن" و "رد کردن" روابط صمیمی نیست،بلکه ممکن است قلبا به دنبال چنین چیزی باشید و یا به آن احتیاج داشته باشید اما ناخوداگاه به خودتان این اجازه را نمی دهید که با دیگران صمیمی شوید.

ترس از صمیمیت در روابط عاطفی قابل درک می باشد مخصوصا اگر شکست عاطفی یا جدایی والدین را در زندگی خود تجربه کرده باشید باعث می شود اغلب بدون آنکه بخواهید از کسی که دوستش دارید دوری کنید.

همیشه نسبت به دوام و امنیت رابطه شک دارید و زمان زیادی را در دلواپسی و دودلی سپری میکنید که معمولا باعث می شود شانس بودن با آن شخص را از دست بدهید.

علائم ترس از صمیمیت در روابط:

در ادامه ۷ مورد که نشان می دهد در روابط خود ترس از نزدیک شدن و صمیمیت دارید را بررسی میکنیم.

۱.ترس از رها شدن و جدایی

 ترس از نزدیک شدن اغلب ریشه در ترس عمیق و حل نشده ای از رها شدن دارد.معمولا کسانی که با والدین بی توجه و سهل انگار بزرگ میشوند و شخصیت منزوی دارند این ترس را بیشتر بروز می دهند.این افراد با وجود این ترس در پس ذهن خود یاد میگیرند که خودشان را یک فرد مثبت و دیگران را منفی ببینند و به همین خاطر میلی به آشنا شدن و تعهدات بلندمدت ندارند.

 

 

۲.استقلال بیش ازحد و رفتار خودسرانه

 استقلال داشتن، باهوش و خودکفا بودن بسیار خوب است اما نکته مهم این است که یاد بگیرید در زمان نیاز به کمک،چگونه درخواست کمک بدهید! 

استقلال بیش از حد باعث میشود تمایل داشته باشید همه چیز را به تنهایی انجام دهید و از این بابت احساس غرور کنید و حس کنید که زندگیتان در کنترل شماست و جلوی احساسات خود را با کمک نخواستن بگیرید. با این باور که هرگز نباید اجازه دهید دیگران نیازهایتان را براورده کنند،ترس از نزدیک شدن را در خود تقویت میکنید چرا که استقلال به شما حس آزادی می دهد.

۳.عاشق آدم اشتباه شدن

آیا مدام عاشق آدم های اشتباه می شوید؟آیا عاشق کسانی می شوید که از نظر احساسی سرد و دست نیافتنی یا گستاخ و بی وفا هستند؟

داشتن پارتنر ناسالم ویژگی رایج کسانی می باشد که ترس از تعلق خاطر در رابطه دارند،زیرا میدانند امکان اینکه به آن شخص نزدیک شوند یا آینده ی بادوام و امن داشته باشند کم است.

چنین افرادی، اشخاص آسیب دیده،منزوی و پیچیده تر را بیشتر می پسندند چرا که قصد دارند از صمیمیت و تعلق خاطر دوری کنند.

۴.تمایل داشتن به غیرقابل اعتماد و نامعقول بودن

یعنی اینکه رفتار شما با دیگران ناسازگار و متناقض می باشد و زمانی که دیگران به شما نزدیک میشوند اولین حس شما این است که او را از خود برانید.

آیا برایتان پیش آمده که بعد از گذراندن زمان مفیدی با دوستانتان تمایل به ادامه دادن نداشته باشید و به اصطلاح بخواهید آنها را بپیچانید؟آیا تا بحال با پارتنر خود درباره ی مسئله شخصی و مهم صحبت و درد و دل کرده اید اما بعد از آن تا چند روز از او دوری کنید؟

این رفتارها نشان میدهد داشتن یک رابطه ی عاطفیِ صادقانه و واقعی  شما را می ترساند.به همین خاطر فاصله را حفظ کرده و از وابسته شدن دوری میکنید و با نزدیک شدن وی به سمت مخالف فرار میکنید تا مانع رشد رابطه و آسیب دیدن خودتان شوید.

 

 

 

۵.کمال گرا بودن

اینکه بخواهید پارتنرتان شمارا فردی خوب بداند طبیعی ست اما لازم نیست تمام مدت سعی کنید فقط بهترین ورژن خود را به او نشان دهید. اگر کمال گرا باشید احتمالا تمام مدت درحال مخفی کردن کمبودها و نواقص خود می باشید،زیرا می ترسید با دیدن کمبودها شما پذیرفته نشوید و حتی گاهی خودتان نیز این نواقص را در خود نمیپذیرید و سعی دارید با نشان دادن بُعد فوق العاده ی خود،دیگران را از نزدیک شدن به شما منصرف کنید  و آنها تصور کنند که رسیدن به سطح شما بسیار سخت و نشدنی می باشد.نکته ی مهم اینست که یاد بگیرید چطور به افرادی که برای شما مهم و با ارزش هستند اعتماد کنید و اجازه بدهید نقص های شما را ببینند.

۶.اعتیاد فراوان به کار

وقتی عملا با شغل خود ازدواج میکنید به این معناست که برای یک رابطه جایی نگذاشته اید.شاید برای اینکه حواس خود را از مسائل شخصی و مقابله با انها پرت کنید تصمیم گرفته اید در کار خود غرق شوید.درواقع کار شما بهانه ای برای کنارگذاشتن روابط جدی و بادوام می باشد.

اگر به کار خود اعتیاد دارید ودر آن غرق شده اید، از خود بپرسید چرا؟

۷. خراب کردن روابط

اغلب کسانی که ترس از تعلق خاطر دارند روابطشان را به عمد خراب میکنند، به همین سبب داشتن چنین ترسی میتواند بسیار مخرب باشد چرا که شانس داشتن یک رابطه ی خوب و بادوام و شاد را از شما میگیرد.

شاید بدون آنکه بدانید اینکار را انجام دهید یا از عمد کاری کنید  که پارتنرتان را ناراحت و اذیت کنید.تحقیقات نشان داده است کسانی که به پارتنر خود خیانت میکنند اغلب ترس از تعلق خاطر دارند.

با این توضیحات واضح است که چرا ترس از صمیمیت و تعلق خاطر در رابطه می تواند مانع خوشبختی شما شود.

اگر انعطاف پذیر نباشید تغییر این رفتار بسیار سخت می باشد،خاطرات دردناک،جدایی های سخت و تحربیات ناخوشایندِ دوران کودکی،کوله باری از تجربیات تلخ برای ما به همراه دارد که کنار امدن با آنها سالها طول می کشد.

اما اجازه ندهید این تجربیات منفی، زندگی شما را تحت تاثیر قرار دهند و مانع خوشبختی شما شوند. با تلاش و تمرین می توانید به ترس خود غلبه کنید و یک رابطه ی سالم و رضایت بخش داشته باشید.اولین قدم برای این کار،خودشناسی و شناخت نشانه های این مشکل می باشد.

اگر شما نیز این نشانه ها را دارید آیا زمان آن نرسیده است که به این چرخه ی نادرست پایان دهید؟

 

اگر قصد دارید خود را بیشتر بشناسید و این مشکلات را برطرف کنید تا یک رابطه مناسب و پایدار داشته باشید می توانید در "دوره ی جذب فرد و رابطه ی دلخواه"

ثبت نام کنید و زندگی خود را آگاهانه تغییر دهید.

برای آشنایی با این دوره و ثبت نام اینجا کلیک کنید

 

 

از   0   رای
0

  نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید مدیر سایت در وب سایت منتشر خواهد شد.
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.